Topbjælke

 

Frivilligt arbejde

Frivilligformidlingen i Frivilligcenter SR-Bistand er en alternativ "jobformidling", der giver dig overblik over de mange muligheder, der findes for frivilligt arbejde i København. Dog formidler vi fortrinsvis frivilligjob på Nørrebro, Nordvest og Bispebjerg.

Vi har kontakt med over 250 forskellige organisationer og foreninger, der benytter frivillig arbejdskraft. Disse organisationer varetager opgaver af humanitær, mellemfolkelig, kulturel og miljømæssig art og opgaver inden for handicap- og idrætsområdet.

Fælles for dem alle er, at uden frivillig arbejdskraft ville mange af dem ikke kunne løfte de opgaver, de ønsker at varetage. Der er brug for mange forskellige kompetencer, og uanset hvad din baggrund er, vil der sikkert være et job, der passer netop til dig.Hvem kan arbejde som frivillig?

I frivilligformidlingen lægger vi stor vægt på at formidle netop dét job, der passer til dine ønsker og kvalifikationer. Samtidig forsøger vi at skabe overensstemmelse mellem dine forventninger til jobbet og organisationens forventninger til dig.
Gennem en samtale med vores frivilligkoordinator foretages en afklaring samt en søgning i vores jobdatabase for at finde det job, der matcher dig.
 

Ring 35 39 71 97 og aftal tid til en samtale, hvor du kan høre mere om nogle af de mange muligheder, der kan være for netop dig.
Spørg efter Lenette Ea Vacher eller Anne Sandberg i frivilligformidlingen.

Se sidste nye frivilligjobs her

Projekt Frivillig

Projekt Frivillig er et landsdækkende initiativ, der formidler frivillige aktiviteter til elever på landets ungdomsuddannelser. Vores formål er at skaffe en masse spændende og udfordrende aktiviteter, som du kan kaste dig over.

Projekt Frivillig har frivillighedsvejledere på næsten alle uddannelsesinstitutioner over hele landet. Frivillighedsvejlederne fungerer som bindeled mellem dig og alle de forskellige tilbud og aktiviteter, som de frivillige foreninger og organisationer har.

De tre ministerier bag Projekt Frivillig har udarbejdet et Frivilligbevis, som du kan udskrive for dit frivillige engagement, hvis du har været frivillig i minimum 20 timer under din ungdomsuddannelse.Se mere: www.projektfrivillig.dk

Bundbjælke